Dom > Proizvodi > Лонгитудинал / Цирцумферентиал Велдер > Уздужни строј за заваривање

Kategorija proizvoda

Varioci uzdužnih ivica

Varioci uzdužnih ivica
Uzdužnih ivica varioci, ivica automatskog uzdužnih ivica varilac je dizajniran za varenje mašina za lulu upisali uzdužnih ivica, koji je pogodan za weldment debljine 0,8-8 mm, jednu stranu za zavarivanje sa zadnju liniju. To je jednostavno za upotrebu aparat koji je stabilan i pouzdan u kvalitetu...
Detalji o proizvodu:

Uzdužnih ivica varioci, šavno zavarivanje mašina

Automatsko uzdužnih ivica varilac je dizajniran za lulu upisali uzdužnih ivica, koji je pogodan za weldment debljine 0,8-8 mm, jednu stranu za zavarivanje sa zadnju liniju. To je jednostavno rukovati sa mašinom, koji je stabilan i pouzdan u kvalitetu. U poređenju sa MMA, je super izdanje opterećenost radnika i toka za varenje kvalitet i produktivnost.

Ova oprema je spremna za rad sa VIDEO/TIG/MIG/MAG/plazma da formiraju automatskih sistema za varenje u uzdužnih ivica. Ova oprema usvaja sastavni blok strukture i sastoji se od glavni kompjuter/zavarivanje izvor pneumatski lokaciju stega/žicu-za transport/hlađenje sistem za napajanje i centralni kontrolni sistem, lako utovara i istovara, dobra fleksibilnost.

Oprema kontroler je u stanju da kontrola automatski i ručno, strejt brzina zavarivanje pištolj klizna tablica prikazuje digitalno, razdvojeni kolo da biste podesili brzinu, Veld ivica dužina može se podesiti unapred.


Hot Tags: uzdužnih ivica varioci, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaje, jeftino, youbest za zavarivanje, rezanje youbest
Srodni proizvodi
Istraga: