Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Američkom koledžu reka teži iskra interesovanje za varenje karijere
Mar 12, 2016

OD STRANE JESSICA HICE

Radi lakšeg privuče i trenirati više za varenje profesionalci, Američkom koledžu reka u subotu promovisali svoje programe tehničkog obrazovanja.

Prema američko društvo za zavarivanje i na fakultetu, zemlja treba više od 374,000 varioci do 2024. Društvo je vodio subotnji događaj, nudeći virtuelna realnost za varenje iskustva i aktivni demonstracije. Lokalnim kompanijama da podesite kabine ponuditi informacije i prijave za posao za studente i diplomce.

Aparati za zavarivanje lice štitovi su prikazane tokom zavarivanja Expo na Američkom koledžu reka u Sacramentu u subotu, ispituje.skandal 6, 2016. Oblast zavarivanja treba radnika, a na fakultetu pokušava da privuče studente da ih trenirati za varenje karijere.
Aparati za zavarivanje lice štitovi su prikazane tokom zavarivanja Expo na Američkom koledžu reka u Sacramentu u subotu, ispituje.skandal 6, 2016. Oblast zavarivanja treba radnika, a na fakultetu pokušava da privuče studente da ih trenirati za varenje karijere. Mark Reese, sa fakulteta za varenje odeljenje predsednik i profesor, je rekao da je prosečna starost varilac je 55. Ris je rekao da je diplomu sa četiri godine nije potrebno da se pridruži polja.

"Studenti koji idu u školu, ovde je zaposleno," Ris rekao je, ukazujući na posao tablu u učionici za varenje. Američkom koledžu reka nudi za sertifikaciju varioci moraju da imaju, i obnovi, svakih 6 meseci. "Studenti plati 30 dolara donacija. Ako je nemaju, molimo da se vrate kasnije nakon posao da pomogne. "

Fakultet nudi pet različitih potvrda i diplomu za varenje tehnologiju. Brandon Beattie, specijalista za varenje, je rekao da nije moguće da dobijete certifikat u jednom semestru, studenti, kao što svaki treba do 14 jedinica.

OGLAŠAVANJE

Beattie diplomirao na Američkom koledžu reka 2015 godine sa svoje za varenje za certifikaciju, na kraju "rade svoj put" da postane varilac svetlo-rail i lokomotiva sa Siemens u Sakramentu.

"Siemens je zaposlio 40 ljudi od septembra – 75 posto od lokalne zajednice fakulteta," rekao je Beattie. Najviše za varenje izgled kompanije da zaposli studenti, jer oni ne imati "loše navike" i mogu biti "napravio" da biste izvršili određeni posao, rekao je Beattie.

Beattie je rekao da je on duguje svoj uspeh sa fakulteta za varenje program.

"Plaćeni za zabavu," rekao je. "Ako učiniš nešto voliš, to nije posao."

Jason i Rebeka leta kaže da su bivši narkomani koji je preokrenuo njihove živote, neposredno pre nego što je Jason je počeo da prisustvuje na fakultetu.

"Ova učionica je razlog za promenu," rekao je Rebeka leta.

2008. godine, rekli su, socijalnu uzeo svoje sinove 1 i 2-godina star. Nakon što je počela svoj proces oporavka, deca su se vratila, i na kraju leta Jason je počeo da prisustvuje Američkom koledžu reka.

"Da su potvrđeni za pet godina," rekao je Samers, koji radi za JB radijatori u Sakramentu.

Trish Caldwell, dekan na fakultetu za tehničkog obrazovanja, je rekao da je tehnički katedre i tehnički studenti se previde.

"Tehnički obrazovanje je nestao u srednjim školama", rekla je.

Caldwell je rekao da je bila uzbuđena zbog nedavne stipendiju primili na fakultet koji će kompetitivnost program.

2015 godine, pet Severne Kalifornije fakultete, uključujući Amerikanac reka i drugi u Los Rios zajednice koledž okrugu, dobilo je stipendiju od 5 miliona dolara za finansiranje severnoj Kaliforniji fakultet američki robovanje inicijativu.

Prema ovom sajtu Ministarstvo rada Sjedinjenih Država, program će uspostaviti model za robovanje za Severne Kalifornije.

Prema rečima američkog zavoda za rad statistiku, median plata za varioci je $37,420, sa median tarifu od $17.99. Komercijalni upravljačke programe, zavarivanje inspektori, predstavnici prodaje i tehničara godišnje zarađuju između 47,000 $ i 55 000 $. Na najviši posao u polju, što zahteva diplomu, je inženjer za materijale, sa median godišnja plata od $87,690.