Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Beijing Esen zavarivanje i rezanje fer 2016
Mar 11, 2016

Peking Esen zavarivanja & sečenje fer (Bru.), koja je pokrovitelji kineski mašinstvo društva (CMES), zavarivanje institucija CMES, Kina zavarivanja asocijacije (CWA), zavarivanje oprema komiteta od CWA, nemački zavarivanja društva (DVS) i Messe Essen GmbH, jedan je od svetskih dva vodeća profesionalna za varenje izložbe. To privlači desetine hiljada stručnjaka u zavarivanja industrije (proizvođača distributeri, agenti, istraživačkim ustanovama, organima uprave, itd.) svake godine.

Bru. uspešno održava se za 20 puta, i to skala proširila svaki put. Uprkos novi izlagača u porastu, mnogi poznati izlagača kao što su vreme Lincoln, Panasonic, zlatni most, Kaiyuan grupa, ABB, Pekingu i tako dalje, hajde redovno, što osigurati kvalitet i standard na sajmu. Što se tiče 21 Eksplozivna, bruto izložbenom prostoru je bila 84,700 ㎡with više od 900 izlagača iz 28 zemalja, među njima, 189 Izlagači bili Prekomorski. Tokom sajma, 44,152 posetilac stavke iz 49 zemalja i oblasti posetiti na sajmu. Posetioci su uglavnom iz proizvodnje mašina, posuda pod pritiskom, automobilske proizvodnje, železnički lokomotive, naftovoda, brodogradnja, avio i vazduhoplovstvo industrijskih sektora. Skoro 40 domaćim i stranim stručnim časopisima, Srodne izložbe, Web lokacije prijavljeno na sajam.

Kao najveća i najuticajnija događaj, Bru. pruža platformu za domaći, kao i uvoz i izvoz trgovini po celom svetu. Na 21th Pekingu Esen za zavarivanje & sečenje fer je održana u New Kina međunarodni izložbeni centar u Pekingu na 14-17, juna, 2016.