Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Guza Veld lulu uklapa se stanice
Oct 06, 2016

Cevije okupacija Instaliranje ili popravku cevi ili cevi sistemima kojima se tecnost, gasa i povremeno solidan materijala. Ovaj posao uključuje odabirom opcije i sprema cev ili cevi, spajanje to zajedno po raznim sredstvima, i lokaciju i sanaciji curenja. Oni rade na različitim poljima kao rafinerije nafte, papir Mils, nuklearne elektrane i proizvodna postrojenja. Instalirajte su medicinski benzin redove u bolnicama, i visoko-nevinosti proces cevi za poluprovodnik, biotehnologije i farmaceutske proizvodnje.

Adupe weldpipe probudizajniran je da se zavari na lokaciji u svom end(s) da se poveže pipe(s) zajedno i da dozvolite promena u pravcu ili cevi prečnika, grananje ili krajnji. Ovaj prikladno onda postaje deo sistema za transport fluida (nafte, gasa, parni, hemikalije...) na siguran i efikasan način, na kratke ili duge udaljenosti. Mogu biti sa drugim tipovima fiting ili utičnice zavarena.

ANKERIpovezuj se cevi zabravim ih zajedno, dok je guza Veld fiting povezivanje cevi zavarivanjem ih zajedno. U zavisnosti od veličine, dupe Veld fiting zahtijevati 10% do 75% manje materijala nego flanged vezu, što znači niži troškovi materijala i manja težina. Zavarene konstrukcija dozvoljava veću slobodu u dizajniranju raspored; Ovaj sistem koristi manje prostora, kompaktniji i ima veću snagu. Guza Veld fiting pružaju optimalni protok karakteristika, bez džepove ili oštrim uglovima, stvaranje manje frictional otpora, bez gubitka pritiska, manje turbulencije...

Fiting se koriste gde god tečnosti, gasove, hemikalije i druge tečnosti su kreirane, obrađeni, transportovani ili koristi. Opseg industrija je veoma široka, kao što je prikazano ispod:

·Energija u srodstvu.

·Proizvodnja hrane i pića.

·Poluprovodni proizvodnje:

·Pulpa i papir za proizvodnju.

·Proizvodnja građevinskih materijala i plastike.