Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kina za zavarivanje oprema industrija izveštaj, 2014-2017
Mar 11, 2016

NEW YORK, /PRNewswire/ 9 marta 2015 godine--od 21, Kina je gledao brzi razvoj oblast zavarivanja opremu, i postati worldand #39; s najveći proizvođač i izvoznik za zavarivanje opreme. 2013 godine, preduzeća sa na godišnji prihod od prodaje od preko RMB20 miliona za zavarivanje i rezanje opreme industrija ostvarila prihod od RMB41.18 milijardi, koji predstavlja povećanje od-prošle godine od 19.49%. Od januara do oktobra 2014 godine, ta preduzeća zaradili prihod od RMB34.29 milijardi.

Kina zavarivanja mašinska industrija uglavnom uključuje arc za varenje mašina, otpor za varenje mašina, za varenje automatizacije (specijalne mašine za automatizaciju + za varenje centar za automatizaciju), poseban aparat za varenje, pomoćna sredstva i fiting. U 2013 godini, arc za varenje mašina, otpor za varenje mašina, za varenje automatizacije (specijalne mašine za automatizaciju + za varenje centar za automatizaciju) i posebno za varenje mašina okupirali 68.14, 3.68%, 8.39% i 9.69 odsto tržišta odnosno po prihodu. Automatizacija opreme i zavarivanje roboti su se razvile radikalno u poslednjih nekoliko godina.

Konkurentne zavarivanja mašina ima stopu umereni koncentraciju. U ovom trenutku, ima otprilike 1 500 preduzeća u kineski za zavarivanje i rezanje opreme industrija i više od 20 koji su svaki od njih je shvatio godišnji izlazna vrednost gotovo za 100 dolara kupujem milion. Igrači na tržištu Prigrli stranih kompanija Panasonik, OTC, ITW i ESAB grupe i domaćih partnera--Riland, Jasic tehnologije, tehnologije PUT Beijing i Shanghai Hugong.

Strane kompanije meta srednje i najkvalitetnije tržišta. Tangљan Panasonic uvek svrstao u prvi plan na kineskom tržištu po prihodu, sa širok spektar proizvoda koji pokrivaju skoro svim sektorima industrije. Kao lider u oblasti zavarivanja roboti, OTC ima dve prodaje i usluge kompanije u Kini, dve baze za proizvodnju ("Mudanjiang" i "Qingdao") i 4 trening centara. ITWand #39; s Pekingu Miller je uglavnom proizvodi DW i DS serije gas zaštićena aparat za varenje i upravlja marketing i usluge ITW za zavarivanje proizvode na domaćem tržištu. ESAB grupa je uspostavila četiri fabrike i centar za proces u Zhangjiagang, Yantai, Wuxi i drugim mestima Kine, vezu sa mašina za varenje, zavarivanje materijala, Automatizacija i secenje, i daje prioritet za razvoj takve sektore kao energija, gradjevinske mašine, transporta, brodogradnje i offshore platforme.

Kineskih kompanija isticanje srednji i dostavljaju jeftine tržišta i postepeno su zamenili strane marke u tradicionalni luk i otpora zavarivanje mašina tržišta. Riland, Jasic tehnologija Beijing PUT tehnologije opsežne proizvod linije i da vodi vodeće pozicije na domaćem tržištu. Neki proizvođači imaju provalila na polju za varenje automatizacije i robota, na primer, Jasic tehnologije, Huayilong i Šangaj Hugong proizvoditi za varenje robote kroz saradnju sa ABB, Kawasaki Heavy Industries i drugih stranih kompanija.

Izveštaj je uglavnom sadrži i followings:
Pregled Kine za zavarivanje oprema industrije, uključujući definicija klasifikacije, industrija lanac, politike, propisa, veličina tržišta, regionalna tržišta, uvoz andamp; izvoz, konkurentne krajolik i budući razvoj trendova;
Proizvodnja "," Prodaja "," zalihe "i" konkurencija obrazac od tržišne segmente, uključujući luk za zavarivanje mašina, otpor za varenje mašina, posebna oprema za varenje i automatska za varenje, oprema;
Profil finansijskog stanja izlaza, obima prodaje, glavne kupce, admiralski brod proizvoda, R andamp; D, proizvodne baze i tehničke karakteristike šest stranih kompanija (uključujući Panasonic, Obara, Lincoln Electric, ESAB, OTC i ITW), kao i 12 domaćih proizvođača (Riland, Jasic tehnologije, Beijing VREMENA tehnologijama, Shanghai Hugong, Huaheng zavarivanje, Kaierda i Shandong Aotai)