Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Kolona & bum za TIG, plazma, MIG zavarivanja
May 11, 2016

Da ispunjavaju stroge zahteve aerodinamika i nuklearna srodnih aplikacija potrebno je da navedete izuzetnu krutost i niska skretanje pod opterećenjem kolone i bum manipulatorima. Druge važne potrebe uključuju glatkost i konzistentnost kretanja osa. Na sastanku ove zahteve opseg kolona i bum manipulatorima napravljen u kojima visokokvalitetnih podmornica komponente i naglasi laknulo izmiљljotinama koje su ubačene u dizajn, koji pruža klase vrhunsku stabilnost. Ovaj dizajn filozofija prenosi kroz veće tamnoplave modeli.


Laka i standardni opseg generalno imaju više veoma korisne za vazduhoplovstva i lagan preciznost inženjerske aplikacije, gde su minimalni bum skretanje i nedostatak vibracije na punu bum proširenja su važni faktori. Postoje opcije za preciznost bum (za linearni za varenje aplikacije) ili čak i preciznost kolona jedinice (vertikalno) korišćenja recirculating vijak loptu tip mehanizme. Kada je u pitanju sve kolone i bum manipulatorima bum i kolona pokreti mogu biti preko ležišta preciznost i vodič načina. Dizajn funkcije spadaju izmiљljotinama debljine sekcije koje su bile stres je laknulo da osiguramo najviše standarde normalnost i dimenzionalne tolerancije. Primenljivo Veld procesi uključuju TIG, plazma i MIG/MAG, gde visokog nivoa Veld glave tovar nije primarni faktor.


Teške dužnosti i dodatni dvostruki sloj kolona i bum manipulatorima imaju isti dizajn karakteristike zajedničke za manipulatorima na lagan i standardni dužnost tako da oni mogu da se koriste za preciznost aplikacije koje uključuju procese kao što su dvojno Arc – plazma / TIG. Međutim, ove jedinice će pronaći aplikaciju, uglavnom u vezi MIG/MAG i potopljenim arc (VIDEO) procese nude niz dodataka, uključujući napaja kolica i kralj zakačiti rotacije kolone. Prevelikim ostvarivati kolica dostupnih da nosimo svu kontrolu i zavariti proces opreme.


Ako se pogoni je veoma vaћno onda možemo ponuditi modele koje funkcija idi teleskopom od bum, stoga smanjivanja potrebnog prostora u pozadinu. Kretanje teleskopski sekcije je sinhrona da osigura da se održava najviši mogući glatkost kretanja.


Sve kolone i bum manipulatori su dizajnirani da rade sa nizom kontrole. U zavisnosti od veličine i dužnost, kontrolu kretanja bum možda putem frekvencije inverter tip disk jedinice sa povratnim informacijama za kodiranje.