Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

High-tech industrije usvoje ultrazvučni zavarivanje i rezanje
Jul 26, 2016

Jer mnogim naprednim alatima i gadžeti na relativno nizak životni vek pre biti zamenjen sledeći model, brzina za tržište – i spretnost u procesu proizvodnje — pruža prednost za proizvođače. To nigde nije očiglednije nego u visoke tehnologije proizvodnje tehnika koristi za zeznuto procese kao što su nula-toplote za zavarivanje od delikatna metalne elektronskih komponenti i senzori za plastične planine, na primer — ili rezanje, vezivanje i zatvaranje više slojeva različitih materijala.unnamed

Ultrazvučni za zavarivanje i rezanje postoji od 1940, a prvi put su ga koristile na industrijskom nivou u industriji plastičnih igračka. Ovih dana, upotreba integrisanih računarski procesori i kontrolnim sistemima znači da je opseg aplikacija je porasla u tandemu sa izuzetno visoku preciznost i pouzdanost.

Rinco ultrazvuk je u središtu napredne dešavanja za više od 30 godina i ima stručnost u ultrazvučni zavarivanja i ultrazvučni sečenje tehnologiju. Ovo je korisno u osiguravanju kontinuirano Randamp; D nove alate i aplikacije – i omogućava kompaniji da navedete opseg modularni alat i radne stanice koje mogu biti integrisana u mašine posebne namene, ili se razvilo u red za automatizaciju. Dostavljaju dosledno precizan i izdržljiv za varenje rezultate, koji mogu biti reprodukovani jedne pa od druge. Ovaj predvidljiv performanse i kvaliteta znači pouzdanost, pogotovo s obzirom da komponenta ima nekoliko stotina ultrazvučni šavovi.

unnamed-2Obično, inovacija u industrijski inženjering može biti priključila visoki troškovi prototipske. Ultrazvučna tehnologija može znatno pomoći prezentujući okretan, brz i Niskobudžetna alternativu konvencionalnim mašinska obrada. To predstavlja vrlo brzo spoja tehnologija. Industrija visoke tehnologije Okrenite ultrazvučni za zavarivanje i rezanje jer to efikasan je naročito sa thermoplastics, pojednostavljuje injekcija kalupovanje procedure i takođe ne zahteva pred-grijanje metalnih komponenti. Aplikacija nije oštećen. Prosečna smartphone, tablet ili laptop je vrlo verovatno kroz proces "proizvodnje" gde su neke komponente izmislila ili okupio koristio ultrazvučni rezanje i zavarivanje. Automobilske i svemirske industrije nabavkama povećanje upad ultrazvučna tehnologija za sve, od baterija za satelit navigacione uređaje.