Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Laserska oprema pomaže ministar metalne Fabrikant
Mar 14, 2016

Za svaki dan Sidney vesti

MINISTAR – Fabcor je sledis menja tehnologija kupovinom stanje umetnosti lasersku cijev puter i Devlieg dosadno mil.

"Fabcor je sada dostaviti najnapredniji laserski cev sečenje na tržištu danas," rekao je Jon Hoying, predsednik i vlasnik Fabcor.

Fabcor, koji ima 72,000 kvadratnih stopa, 8 hektara proizvodnim postrojenjem, je metalni Fabrikant shop.

Kompanija u vlasništvu porodice je predstavio svoj novi BLM LT8 laserski cijev cusster, 3 500 vati rezač sa kapacitetom dužine 28 metara cev. Mašinu da smanjimo do 8 inča trgu i prečnika i to probiti ugljenik, od nerđajućeg čelika i aluminijuma, najviše za tri četvrtine inča od čelika.

"Za BLM takođe hvata u koštac sa otvorenih profila, uključujući uglova, stanovi, grede i kanala, takođe pravougaonika, kvadrata i zaokružiti cevi," Hoying je rekao. "Izradu troškovi se smanjuju kroz upotrebu konektor i kartica i međusobno povezanih zglobova. Takođe smo sposobni da dužina, buši svaku rupu ili Iseci bilo koji oblik geometrije eliminisanje skupe skup Aps, materijal za rukovanje i dodatni rad. "

Nova oprema daje Fabcor mogućnost da bude okretan.

"Teško alata je eliminisan i zamenili fleksibilni zrakom rezultira vreme uvećani proizvodnje i minimalno otpada" rekao je Hoying. "Smo možete da konsolidujete različite tube prečnici, oblika i debljina zida da biste kreirali sklopove. 3D tilt rezanje glava pruža reljefno s ivice za pripremu Veld, otklanjajući potrebu za ruku grind."

Kompanija je takođe ima firmi maљinske mogućnostima, kao što Devlieg serije 5K dosadne mlin, preciznost, Horizontalna vreteno sto dosadna, glodanje i bušilica.

"Ovaj maљinske mlin kombinuje ekstremna preciznost i krutost", rekao je Hoying. "Devlieg mašine svih tipova i veličina od konvejer uključujući alatnici, poslove u jednom komadu i proizvodnju aplikacije koje zahtevaju precizne rupe i ravne površi u lokacijama dok njegovu veličinu pohvaliti neki krupan 40-inčni x 72 inиa sa limitom težinu opterećenja od 10,300 funti."

Fabcor i dalje nude 3D CAD inženjering, ravna lasersko rezanje, pritisnite KOČNICOM i kotrljaju, Mig Tig-tacka i robotskog zavarivanja, mokra ili u prahu kaput zavrљi, skupštinama, dostava u Fabcor vlasništvu vozila i služili su kupci 32 godine.