Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Metalni prah industrije Federacije imena životu dostignuće nagradu dobitnik
Mar 14, 2016

Metalni prah industrije Federacije, Princeton, New, je izabrao William F. Jandeska Jr., FAPMI, Predsjednik metalurških D.o.o. srednjeg zapada i projekat Menadžer za centar za tehnologiju Metalurgija praha, da primi u Kemptonu H. Roll PM životno.

Jandeska je razvio inovativne komponente i relacije između dobavljačima i izvođačima u metalurgiju praha (PM). On je unapredio dalji rast PM više od 44 godine kroz zajedničko učešće deo maљinbravari i zajednice "krajnjeg korisnika", koja se ogleda se po svoju podršku i rukovodstvo aktivnost u MPIF, APMI, SAE i GAZAM. Dobio je brojne nagrade, kopredsedavajući konferencije industrije i tehničkih odbora, i ima autorska i predstavili brojne novine u industriji događaja.

Počeo je karijeru kao stažista u Ju-Es stil i gusenica traktor, Jandeska radio pri dovršavanju mu je neženja, gospodara i doktorat diplome stečene na univerzitetu u Ilinoisu. Kada dovršite njegovo stepeni, radio je u General Motors laboratoriji za 20 godina. Onda je pristupio globalne GM Powertrain grupe kao menadžer za PM tehnologije i olovo materiju ekspert za PM kreativnost tim, pozicija je ostao do svoje penzije u 2006.

Životno prepoznao pojedince sa preostala dostignuća i ostvarenja koji su posvetili svoje karijere i oralne učešće u polju PM i povezane tehnologije. Ovo je treći put da je nagradu je dobio od svog osnivanja u 2007.