Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Орбитални Заваривач за цеви
Oct 29, 2016
Основни подаци
  • Инжењер Инострани услуга је доступна: 2 "-60" цеви

  • Порекло: Кина

  • Спецификација: Многе врсте
Опис производа

1, Сва Позиција Аутоматски апарат за варење је специјализованост за велике и средње Диа цевовода кружног заваривања шав, дизајну и производњи за све позиције аутоматско заваривање.


2, Ова машина за заваривање је погодан за велике и средње Диа цеви кружног шава за варење је Хотинг заваривање, пуњење заваривање и капа заваривање прстен заварени спој је Тхермит заваривање, паковање заварених спојева са варова екрана.


3, Машина за заваривање се састоји од следећих четири дела: за заваривање глави (укључујући Колица путовања система, варење љуљање система, заваривање бакљу да подигне систем, варење напајања, бок контрола за заваривање), Трацк заваривања, контролни систем, извор заваривање .


4, Захваљујући цевовода, посебно нашој земљи широке употребе спирале заварене цеви ЦО разлика је превелика, диа на цеви елиптичности, жлеб Бевелс обрада је аномалија, довести до приликом монтаже ат градилишту, понекад ће се десити ширину нагиба и узак варирају је дошло до несклада и тако даље, неће бити у стању са параметром редовне ексери хипотеза је за заваривање завршава фино шава перла, у овом случају мора да се Заваривач кроз посматрање растопљеног алата, за подешавање параметара у реалном времену, посебно амплитуду вибрације и обе стране становник време, могу да добију фину вара перлу.


5, Посматрано електричне енергије фреквенција нестабилно и пролазно стање одговорила је спор Квалитет Сучеоно заварени утицај на пољу посла сајту, искористио је широкопојасни карактеристични извор инверзија енергије. Истовремено су сматрали лоше грађевинских услова у области радних места сајту, опрема оптерећење наставља води високу посебан захтев, битну компоненту, као што су електро мотор, имајући, сензора и Цхип Селецт специјализована фирма познати бренд увозних делова.


6, Контрола коло обланда и комплетан преноса машина на старење оптерећења да испита и да вибрира испит, сувишан поузданост гаранција опрема ти је заиста.


7, Једна врста пречника цевовода примењује једну врсту специјално направљен стазе за заваривање, стандардни конфиг само са једним спецификација за заваривање путу (да је могуће опционо).