Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Da li je to pre-izradu Pajping Spuls
May 05, 2016

Pred-izradu lulu Spuls/prefabrikacije postrojenja

Lula Spuls su izmisljene od velikog broja sirove cevi i fiting za lulu (PR. laktove ANKERI, tees, itd.) u radnjama za izradu. Sirove cijevi su do potrebne veličine i preselila se sa lulu fiting u tabelu za probu, gde neke komponente su uklopljenim u celinu (odnosno privremeno povezani). Rezultirajući pod-Skupština (deo konačnog lulu kotur) nastavlja sa zavarivanja operacije (odnosno trajno povezani) pre nego što ga da se vrati do stola za probu i dobija opremljena sa ostalim komponentama i kalem.

Kalem koji odgovara i za zavarivanje se mogu svrstati u dva tipa:

  1. -Nagni prikladno i za zavarivanje

  2. -Položaj koji odgovara i za zavarivanje


Pokret koji odgovara i za zavarivanje sredstva glavnoj cevi može da se uključi u mašina za valjanje i mehaniиar ili kovaca koji nemaju promijeniti njegovu poziciju da izvrši operaciju, dok je položaj koji odgovara i za zavarivanje se javljaju kada jedan ili više ogranaka glavnoj cevi premaši ograničenje dozvole. U takvom slučaju, mehaniиar ili kovaca koji ima za kretanje po glavnoj cevi pokrenuti da postigne prikladno ili za zavarivanje. Kao rezultat toga, položaj, kao i inspektor za zavarivanje obično potrebno više vremena da završi nego pokret koji odgovara i za zavarivanje. Da biste smanjili broj pozicije prikladno i za zavarivanje je jedan od ciljeva lulu kalem izradu sekvence.


Radnji pred-izradu lulu Spuls je dokazano sredstvo za smanjenje troškovi ugradnje polje pri pružanju najvišeg kvaliteta u proizvodima izmislila.
Lula Spuls su često flanged za olakšavanje veza sa drugim Spuls. Izradu ove Spuls obično vrši se specijalista za izradu kompanijama koje su opremljene potrebnu infrastrukturu.
Maљinbravari je specijalista za raditi pod definisanih skup kriterijuma za upravljanje kvalitetom da osigura tačnost izrade radi ostvarivanja veza stane na lokaciji, kao i za održavanje tehničkog parametri potrebni definisan od strane klijenta.