Dom > Proizvodi > Алати за припрему цеви

Kategorija proizvoda

Преносна електрична цев и машина за завршну обраду цеви

Преносна електрична цев и машина за завршну обраду цеви
лагана и компактна машина за обраду, бачење и припрему завара на свим материјалима, укључујући нерђајући челик, дуплекс, инцонел и друге, чинећи цеви краћим
Detalji o proizvodu:

Преносива машина за завршну обраду са електричним цевима је лагана и компактна машина за обраду, обрезивање и припрему завара на свим материјалима, укључујући нерђајући челик, дуплекс, инцонел и друге, чинећи крајеве цеви завршне и савршене директно до осовине цеви.

Један оператер врши безбедне припреме завара, тачно и брзо у односу на споро и оптерећење брушења.

Након окретања, цев би била спремна за орбитално заваривање или другу производњу цијеви, идеална за високу чистоћу и високу употребу у санитарној индустрији, као што су напитак, млекаре, фармацеутика, третман воде, прехрамбена индустрија, полупроводничка индустрија итд.


Тубе ОД

Φ6-76,2 мм (3 ")

Дебљина зида (макс.)

3 мм

Применљиво

материјал

нерђајући челик, картон,

легирани челик, алуминијум, бакар итд.

Димензија

435 * 425 * 195 мм

НВ / ГВ

7.4 / 14КГ

Брзина мотора

8-45 р / мин; 23-40 р / мин

Напон / фреквенција

220В 50 / 60ХЗ

Снага

1100В


ИОУБЕСТ је један од водећих произвођача и добављаца алата за цијепање / бочење цијеви / брушења, добродошлицу на велепродају јефтиних преносних електричних цијеви и машина за завршетак цијеви из наше фабрике.
Hot Tags: преносива електрична цев и цеви окренута према машини, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини, најзабавнији заваривање, најшире резање
Srodni proizvodi
Istraga: