Dom > Proizvodi > Алати за припрему цеви

Kategorija proizvoda

Преносива машина за сечење са оштре танке плоче за резање

Преносива машина за сечење са оштре танке плоче за резање
Машина за сечење и бачвљење орбиталних цеви је јефтино и поуздано решење за квадратно сечење и савијање скоро свих врста металне цеви.
Detalji o proizvodu:

Преносива машина за сечење и брушење орбиталних цеви је исплативо и поуздано решење за квадратно сечење и савијање скоро свих врста металне цеви. Све орбиталне тестере цеви пружају прецизан, квадратни и чисти рез, што чини непотребним да изврши било какве додатне припреме на одсјеченом лицу за орбитално заваривање.


Резање ОД: 12-120мм
Дебљина зида сечења: Мак.3мм


Орбитални алати за резање и системи за орбитално заваривање савршени су додатак једни другима, јер је прецизна припрема завара кључни састојак успешног програма заваривања.

То укључује и преносне цијеви за цијеви, машине за обраду цијеви и машине за припрему цеви.

Погодно за пластичне цијеви, бакарне цијеви, угљенични челик, нерђајући челик, поцинчана цијев, алуминијумска цијев итд.

ИОУБЕСТ је један од водећих произвођача и добављаца алата за цијепање цијеви / брушење цијеви, добродосли на велепродају јефтине преносне орбиталне танке цијеви за резање навоја из наше фабрике.
Hot Tags: преносна орбитална танка цијев за резање навоја, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини, најзабавнији заваривање, најизраженије резање
Srodni proizvodi
Istraga: