Dom > Proizvodi > Цевовод за израду цијеви > Линије за монтажу цеви

Kategorija proizvoda

Linija za proizvodnju automatskih cevi

Linija za proizvodnju automatskih cevi
Automatska Pajping proizvodnih linija, automatsko lulu kalem izradu linija za proizvodnju tamo su dve vrste lulu kalem izradu sistema: osnovna tipa i containerized tipa. Osnovna tipa pogodniji za izradu teške radnog opterećenja, a možete dobiti veću stopu za automatizaciju. Containerized tip je više...
Detalji o proizvodu:

Linija za proizvodnju automatskih cevi, automatsko kalem izradu proizvodnih postrojenja


Postoje dva tipa lulu kalem izradu sistema: osnovna tipa i containerized tipa. Osnovna tipa pogodniji za izradu teške radnog opterećenja, a možete dobiti veću stopu za automatizaciju. Containerized tip je pogodniji za na izradu lokacije.


Karakteristike:
1. pogodni za lulu prečnik: 2 ~ 60andquot;
2. pogodne za lulu SCH:3 ~ 100 mm
3. Velika brzina i efikasnost obrade precizno rezanje i efekat
Upišite 4.multi-tipovi reljef tipa, uključujući jednu V, duplo V i J
5 motorizovanim multifunkcionalni probu modemom koji garantuje tačnost probu-up-u
6 transportni rukovanja sistema, poboljšanje za rukovanje efficiencence
7.Tig/RMD-MIG/MAG/FCAW/Saw dostupna za varenje proces
8. automatsko lulu za zavarivanje stopa: da oko 80%
Tek je 9 podudara sa softverom za proizvodnju

Konfiguracija:

1Lulu rezanja andamp; Beveling sve-u-jednom mašina
2Velika brzina bend video secenje
3Velika brzina CNC lulu kraj Beveling mašina
42 / Multi-osi CNC plamen/plazma sečenje mašina
5Multi-funkcionalni lulu probu-up-u stanicu
6Transportni sistem za rukovanje
7Automatsko lulu za zavarivanje stanica (različite vrste dostupne, 8andquot tip, 24andquot tip, 32andquot; tip, 48andquot; tip, 60andquot; tip)


Kroz sistem dizajn sposobnost je u stanju da smanji userand #39; s ljudstvom potrošnje jedne jedinice Dia. inčni izradu rada. Naša sposobnost za dizajn može biti oko 0.142 manhour/D.I. To znači sveobuhvatan produktivnost pod automatsku izradu režim može da se ostvari do 15 puta veća od one u okviru tradicionalnih ručni režim.

Naše rešenje pokriva izradu različitih materijala kao što su C.S, S. S, legura čelika, obostrano S. S. itd, od lulu, skloni se od 2andquot; da 60andquot;. Osim toga nam automatsko za varenje stanica mogla da uradi automatsko TIG / RMD-MIG navijam Passa i TIG / RMD /-MIG MIG/VIDEO popune i kapu prolaze.

Smo ne samo pružaju efikasno lulu kalem izradu rešenje, ali takođe omogućavaju brzo gradi radionica rešenje, prefabrikacije sirovina, -destruktivne gotovih Spuls testiranja rešenje, što može da ubrza ciklus cela proizvodnja građevinskih i garancija kvaliteta projekta.

Naš sistem za lulu kalem izradu je bio prepoznat širom sveta, a koriste mnogi poznati izvođači radova širom sveta zbog visoke efikasnosti i dobar kvalitet izrade i uglavnom ljudstvo čuvanje prednosti.


Hot Tags: Automatsko cevi za proizvodnju u red, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaje, jeftino, youbest za zavarivanje, rezanje youbest
Srodni proizvodi
Istraga: