Dom > Proizvodi > Прибор за заваривање > Заваривање жице

Kategorija proizvoda

Жица за варење жице од нерђајућег челика

Жица за варење жице од нерђајућег челика
Жица за заваривање жице од нерђајућег челика Жица од нерђајућег челика Жица за заваривање жице је нека врста челичне плоче за заштиту од бакра, погодне за 100% ЦО2 и заштитног заваривања Аргон & ЦО2 са мешовитим гасом са стабилном изводљивошћу, добрим заваривањима, мањим варијацијама и одличним карактеристикама процеса заваривања. ..
Detalji o proizvodu:

Жица за варење жице од нерђајућег челика


жица за заваривање од нехрђајућег челика је нека врста благе челичне бакарне плоче за заваривање, погодне за 100% ЦО2 и заштитне заваривање Аргон & ЦО2 мешовитог гаса са стабилном изводљивошћу, добрим заваривим шавовима, мањим варијацијама и одличним карактеристикама процеса заваривања.


Апликација:

жица за заваривање од нерђајућег челика која се користи за заваривање челика за градњу брода (А, Б, Д, Е, А36, Д36, Е36) и еквивалентан благо легираног челика или 550Мпа граде, као што су контејнерске грађевине, грађевинске машине, полуаутомат или аутоматско заваривање заштићеним гасом.


ИОУБЕСТ је један од водећих произвођача и добављача за заваривање у Кини, добродошли у велепродају јефтиних жица за заваривање од нерђајућег челика из наше фабрике.

Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини, најзабавнији заваривање, најбрже сечење
Srodni proizvodi
Istraga: